RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

ЗСУ мають шанс на контрнаступ: як Росія втрачає перевагу у війні

Путіну не вистачає часу для вагомої перемоги в Україні. Росіяни досягли обмежених успіхів через брак зброї в України. ЗСУ змогли зупинити російську атаку, коли отримали західну зброю.

Про це розповіли на сайті Bloomberg.

Читайте також: Спущені Путіним собаки можуть розвернутися: на Заході дали прогноз закінчення війни в Україні

Журналісти зазначили, що спроба Росії відкрити новий участок фронту в Харківській області вже загрузло, та не має успіху.

Також російські війська лише трішки просунулися після взяття міста Авдіївка в лютому ціною величезних втрат за місяці боїв. Окупанти вперлися в ключовий населений пункт Часів Яр.

За словами журналістів, російський диктатор наполягає на тому, що цілі росії незмінні. Він наголошує, агресія буде тривати стільки, скільки буде потрібно.

На разі українським військам вдалось втримати лінію фронту, попри затримки із постачання допомоги й перевагу РФ у живій силі та техніці.

"Безумовно, обидві сторони стикаються з величезними проблемами, особливо в питанні заміни загиблих і поранених військовослужбовців. Президент України Володимир Зеленський підписав новий закон про мобілізацію, який знижує призовний вік, хоча проблема з кадрами залишається актуальною для армії", – йдеться у публікації.

Журналісти резюмують, що Росія не перетворила свою перевагу на полі бою в значні переваги, тому що її командири марно витрачають людські ресурси на досягнення цілей у м'ясних штурмах. Українська армія може захищатись коли має достатній рівень комплектації та матеріального забезпечення. При такій тенденції ЗСУ зможуть піти в наступ.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Росія знову завела "шарманку" про переговори.

  • Вас також може зацікавити:

Чи наблизить Саміт у Швейцарії до миру

Байден не поїде на саміт миру в Швейцарію: названо причину

Україна все ближче до ЄС: чи знайде Київ ключ до "угорського замку"