RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

На Закарпатті перекинувся автобус з пасажирами, серед травмованих - дитина. Фото

Вранці 17 червня на Закарпатті водій пасажирського автобуса не впорався з керуванням та з’їхав в кювет – в результаті дорожньо-транспортної пригоди 11 пасажирів автобуса звернулись по допомогу до медиків.

Про це йдеться в повідомленні на Facebook-сторінці "103 Закарпаття".

Читайте також: Автобус з 57 українцями потрапив в ДТП в Румунії, серед постраждалих діти. Фото

В повідомленні зазначено, що інцидент трапився зранку 17 червня – приблизно о 08:30 надійшов дзвінок про ДТП в с. Сімер Ужгородського району. Зауважували, що рейсовий автобус перекинувся у кювет.

Поліція Закарпаття повідомляє, що водій автобуса "... здійснював рух з Полянської Гути в напрямку Ужгорода. Так, проїжджаючи населений пункт Сімер, чоловік не впорався з керуванням та допустив з’їзд в кювет, де автобус перекинувся на бік".

Загалом 5 бригад екстреної медичної допомоги на місці аварії надавали постраждалим першу допомогу: в результаті дорожньо-транспортної пригоди, за інформацією ГУНП Закарпаття, за медичною допомогою звернулось 11 пасажирів автобуса. Значні травми отримали троє осіб – 46-ти та 60-річні жінки, а також 17-річна дівчина.

"Шестеро потерпілих транспортовано автомобілями швидкої до медичних закладів, ще двоє - отримали допомогу на місці і від госпіталізації відмовились", – доповнювали медики.

За даним фактом слідчі вже повідомили про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху. Надалі триватиме досудове розслідування у справі.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав про те, як на Київщині мікроавтобус провалився у провалля.

  • Вас також може зацікавити:

У Львові зіштовхнулись майже 30 авто: фото і відео масштабної ДТП

Під Одесою п'яні "гонщики" потрапили у ДТП: 2 з 5 загинули. Фото

Авто зупинилося на відбійнику: в Києві сталася серйозна ДТП. Фото