RU  UA  EN

Понеділок, 30 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.50
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

30 вересня

Всі новини

«Коли людина чмо, вона — чмо»: в командуванні жорстко пройшлись по підпалювачу авто ЗСУ

В оперативному командуванні "Захід" відреагували на чергове повідомлення про чергового агента РФ, що підпалював автомобілі військовослужбовців.

Про це йдеться в повідомленні оперативного командування "Захід".

В повідомленні від поліції Рівненької області зауважують, що зловмисник нібито не знав, що працював на агресора. Також вказував, що терміново потребував грошей, тому вирішив скористатись нагодою отримати такий "заробіток", що його Кримінальний кодекс України оцінює в 10 років позбавлення волі.

Поліція зауважує, що спочатку 22-річний житель обласного центру 2 липня підпалив автомобіль Nissan Almera, який належав військовослужбовцю: "Про виконану "роботу" відразу відзвітувався, надіславши підтверджуючі фото". Проте вже за декілька днів він підпалив ще один транспортний засіб – Nissan X-Trail, який готували на передову захисникам.

"У скоєному він зізнається, співпрацює зі слідством та запевняє: не знав, що виконує замовлення країни-агресора", – повідомляють в поліції.

Натомість в ОК "Захід" емоційно відреагували на дії цього агента фсб:

"Іноді нас просять бути політкоректними. Але коли людина - чмо. Вона - чмо. Зловили одне чмо, яке підпалювало автомобілі військовослужбовців ЗСУ. Підпалював машини військових у відпустці, в командируванні, еваки. Машини, які рятували життя. На які відкривали збори і скидувались сотні людей. На які витрачались бойові. І це чмо підпалювало їх, бо воно потребувало грошей. А гроші платило фсб. Тепер він сяде на 10 років. А ми будемо дуже уважно слідкувати за тим, щоб він відсидів всі ці 10 років "комфортно"".

Нагадаємо, раніше "Апостроф" також писав про ще один черговий випадок підпалу авто, що трапився в Одесі. Тоді невідомий підкинув вибуховий пристрій під машину та втік.