RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

20 вересня

Всі новини

Портніков пояснив, як перемогти «злобну стару каргу» Путіна

Журналіст Віталій Портников розповів, що може допомогти перемогти російського диктатора Володимира Путіна, який не вбачає сенс у переговорах, допоки Україна та Захід не погодяться на його наміри щодо імперського майбутнього.

Про це пише "Радіо Свобода".

За його словами, переговори для Кремля не мають сенсу до моменту, поки вони не призведуть до "згоди України та Заходу з правом Росії на її імперське майбутнє":

"Переговори про закінчення війни не мають для Кремля жодного сенсу рівно до того самого моменту, поки їх результатом не стане згода України та Заходу з правом Росії на її імперське майбутнє".

Розуміючи те, чого хоче російський диктатор Володимир Путін, можна визначити подальшу головну мету:

"... якщо ми розуміємо, чого хоче Путін, тоді нашою головною метою стає не домовитися з ним, а змусити його усвідомити, що він не доб'ється своєї мети. Що йому не вдасться ні поглинути Україну, ні відродити імперію. Що головне завдання цієї злобної політичної старої карги – не стати володаркою морською, а не опинитися біля розбитого корита".

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав, що вимоги України та Росії щодо мирного плану переговорів проаналізували аналітики ISW. Вони зазначили, що українські вимоги обґрунтовані та відповідають міжнародному праву. Натомість Росія не готова приймати жоден інший результат, окрім як повної капітуляції України.