RU  UA  EN

Понеділок, 23 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

23 вересня

Всі новини

Мережу розсмішив "потужний донат" Тищенка

Народний депутат Микола Тищенко повідомив, що закупив на аукціонах у Великій Британії партію біноклів для ЗСУ. Мережу розсмішив "потужний донат" нардепа.

Своїми емоціями почали обмінюватись користувачі соціальної мережі Х та Facebook.

Тищенко повідомив про свої "успішні закупки" у неділю, 22 вересня. У Facebook він написав:

"Очікую посилку з біноклями, які вдалось придбати на аукціонах в Великобританії. Двоє з них вже «забили» хлопці на Покровський напрямок. Завтра покажу фото та розкажу про біноклі детальніше, щоб ви змогли обрати".

В Facebook відреагували на "потужний ленд-ліз" від Тищенка. Користувачка Тетяна написала:

"Потужний ленд-ліз від Миколи Тищенко! Пише, що придбав на аукціонах Великобританії партію … БІНОКЛІВ !!! Ці японські біноклі продаються на ОЛХ за 1700 грн.. кому взагалі вони потрібні? Хто ними користується? Розвідку давно вже роблять дронами та тепловізорами.. Коля Коля".

Воїн Вальтер Шеффер також відреагував, вказавши: "АВЕ колі. Йому нарешті щось там вдалося. С**а, це якийсь й**аний сором".

В коментарях до допису Тищенка Шеффер також вказав: "Вдалося придбати біноклі. Оце досягнення. Вдалося штурманути посадку…вдалося звільнити населений пункт… вдалося забрати тіла з поля бою … вдалося евакуювати поранених… Це коля вдалося. А біноклі ти просто купив клоун".

Один з користувачів навіть знайшов відповідний аналог бінокля на ОЛХ.

В соцмережі Х також зреагували на такий донат нардепа, зауваживши, що японські біноклі можна придбати за 1700 грн на платформі онлайн-оголошень ОЛХ.

Раніше "Апостроф" писав, що народному депутату Миколі Тищенку, якого підозрюють у незаконному позбавлення волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі, продовжили запобіжний захід.