RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У мережі зчинили скандал навколо злочинця в комісії з атестації української поліції

Український волонтер Роман Синіцин викликав ажіотаж у мережі інформацією про призначення в комісію з переатестації вищого керівництва міліції Житомирської області кримінального авторитета Ігоря Фадєєва на прізвисько "Москва".

Про це Синіцин написав на своїй сторінці у Facebook.

"Знайомтеся, це Ігор Фадєєв. Або Ігор "Москва". Кримінальний авторитет. "Москва" - член комісії з переатестації вищого керівництва міліції Житомирської області. Від громадськості.

Крім того "Москва":

- Колишній "смотрящий" від ПР у Києво-Святошинському районі та Коростишеві в різний період.
- Колишній керівник Брусилівської районної організації Партії Регіонів.
- 2006 був депутатом Житомирської обларди від БЮТ.
- У дев'яностих-нульових сидів у в'язниці в Бельгії та Росії. Був у розшуку в Україні
Ви самі знайдете купу інформації про "Москву" методи його роботи, моральні принципи,просто загугливши прізвище", - пише волонтер і публікує фотографію списку членів атестаційної комісії.

"До атестаційної комісії нової поліції в Житомирі радники Авакова запустили кримінального авторитета Ігоря "Москву" Фадєєва, який відсидів у Бельгії та Росії, був переслідуваний в Україні, був "смотрящим" від Партії Регіонів, займався рекетом і залякуванням і, кажуть, не дарма мав прізвисько "Москва", - відреагували на інформацію у співтоваристві Міністерство еміграції.

"І тут така справа, ми ж давно знаємо, що Росія повинна бути знищена, а Москва спалена, але це довгий і непростий шлях, тому навіть приємно знайти нарешті "Москву", якого тепер дійсно можна "спалити" - ви*дити це чудовисько з атестаційної комісії і змусити всіх причетних відповідати за влаштовану класичну "Росію" замість нової поліції. Є й інший шлях: чемодан-вокзал-Росія, у*ані, Міністерство Еміграції допоможе з квитками!" - додали в співтоваристві.

"Кримінальний авторитет у атестаційній комісії - це звичайно Піз*єц Пизде*ович Пизд*енко. Спочатку з процесу атестації зі скандалом пішла ціла група волонтерів і активістів, а тепер тупо туди заходять "смотрящі" і кримінал. Швидкість о*євающа", - шокований блогер з ніком Іван Оберемко.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в Україні виник скандал навколо п'яти екс-беркутівців, які пройшли переатестацію в Національній поліції.