RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Війна на Донбасі: волонтер жорстко висловився на адресу "Правого сектору"

Волонтер Роман Доник прокоментував заяву представника Добровольчого українського корпусу "Правий сектор" (ДУК ПС) про те, що бійці ВСУ не втікали з передової в зоні АТО.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Заява "Да Вінчі" з ДУК, на жаль, з серії "краще пізніше, ніж ніколи." Спочатку оббрехати 128 бригаду. Розігнати сотні постів, дати десятки інтерв'ю, засвітитися по всіх каналах. І скрізь розповідати як 128 горнопіхотна злякалася, не надала допомоги, втекла. Крім цього, провести акції по містах, підняти хвилю ненависті до ЗСУ. А потім за два дні скромно написати заяву від імені командира роти. І ніхто не понесе за це відповідальність?", - обурився волонтер.

"Ось саме через ці подлянки на адресу армії особисто у мене змінилося ставлення до ДУК. Не до бійців, які там воюють. А до керівництва ПС, які з кожної ситуації намагаються витиснути максимум зради, а потім згладити ситуацію... формально... Ці заяви на сторінці сайту нічого не варті. Зберіть прес конференцію, запросіть всі провідні канали і розкажіть правду. Будьте мужиками, а не політиками. І заодно вибачтесь перед сім'ями хлопців з 128, яким зараз дорікають за загибель бійців ПС на Бутівці", - заявив Доник.

Як повідомляв "Апостроф", раніше командир ДУК ПС Андрій Стемпіцький опублікував фотографії бійців, які загинули в результаті обстрілу проросійськими бойовиками позицій сил АТО в районі шахти "Бутівка" Донецької області.