RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Соцмережі підірвало фото пробки на трасі Київ-Одеса

У мережі виник ажіотаж навколо фотографії гігантської пробки, яка виникла 25 червня на трасі Київ - Одеса.

"Чоловік у шортах як би показує в якому становищі ми всі стали на трасі.. Весь Київ їде на всю Одесу", - написала на своїй сторінці у Facebook киянка Катерина Примина і опублікувала фото.

Опубліковану фотографію пробки на трасі Києва - Одеса прокоментували і інші користувачі соцмережі.

"Виходячи з усіх зібраних даних і злегка проаналізувавши, можу зробити прогноз: а) аварія за Уманню + аварія ще після аварії за Уманню = ситуація не змінитися близько 2-3 годин б) потік машин збільшується через виїзжджаючих з Києва в Одесу в) люди їдуть ПО ЗУСТРІЧНІЙ СМУЗІ - може послужити зіткненню лоб в лоб, з усіма витікаючими наслідками г) по такій спеці є ймовірність, що у деяких потече радіатор = ще більше ущільнитися рух д) вже в пробках трапляються дрібні ДТП. е) на заправках кінчається бензин", - написала на своїй сторінці журналістка Валерія Фурс.

"Люди розбирають відбійники і їдуть по зустрічній. Кілька аварій на трасі Одеса-Київ. Стикалися фури. Можливо будуть ще дрібні ДТП. Подумайте над варіантами перечекати чи не їхати сьогодні + пийте водичку", - пізніше додала вона.

Раніше в мережі в мережі з'явилося вражаюче фото затору на проспекті Перемоги в Києві. Довжина гігантської пробки в столиці склала понад 8 км.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві водій придумав незвичайний спосіб, як об'їхати довгу автомобільну пробку, що утворилася на дорозі.