RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Заворушення в Торецьку: з'явилася тривожна заява з приводу місцевої влади

Начальник Головного управління Національної поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін зробив тривожну заяву з приводу ситуації в Торецьку, де нещодавно відбулися нічні заворушення з метою перешкодити переміщенню по місту українських військових.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Нишком і підло діє Торецька місцева влада. Там, де потрібна допомога і підтримка нашим військовим, вони "притягують" лояльні до них громадські організації ветеранів та видають звернення про підтримку місцевої влади, про необхідність відводу з міста українських військ. Мирних жителів використовують у своїх цілях. Досвідчені міські управлінці нагнітають і провокують і так втомлених від постійних обстрілів людей. Замість спілкування і підтримки жителів, виливають на офіційному (!) сайті міської влади подібні звернення", - зазначив Аброськін, поділившись відеосюжетом про ситуацію в Торецьку.

"Відпрацьовуєте замовлення окупантів, готуєте грунт для зустрічі "ополченців"? Помилилися часом. Вже не 2014 рік, а правоохоронці не допустять блокування наших військ і "референдумів за народну республіку". Українські військові неодноразово заявляли і дотримуються даних обіцянок - не розміщують техніку в житловому секторі і не ховаються за спини дітей, старих і жінок, як це роблять бойовики "ДНР".

Рекомендую місцевый влады знайти мужність і тверезо подивитися до чого призвело багаторічне їх правління в місті. Торецьк - це зовсім не "місто-сад", де люди живуть не завдяки, а всупереч. Ну і після оцінки зробити висновки і прийняти потрібні рішення. А поки профілактичне відпрацювання Торецька і його околиць силами поліції Донеччини триває. Вилучаються зброя і наркотики", - заявив Аброськін.

Як повідомляв "Апостроф", у поліції розповіли про результати перших зачисток серед населення Торецька після масових заворушень.