RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Розгорається скандал навколо смертельного інциденту з поліцією під Миколаєвом: опубліковані фото

У районному центрі Криве Озеро Миколаївської області в ніч з вівторка на середу співробітники патрульної поліції на смерть забили молодого чоловіка.

Про це повідомляє портал "Миколаївські новини".

За інформацією місцевих журналістів, загиблого звали Олександр Цукерман. Йому був 31 рік. За словами сусідів, його сім'я вважалася цілком благополучною і забезпеченою, а сам Цукерман не був помічений в якихось компрометуючих інцидентах.

Цей інцидент вже викликав великий резонанс серед користувачів соцмереж.

"У Миколаєві хлопця просто забили бітами. На виклик про домашню суперечку приїхали копи, хоча вже все налагодилося і чоловік спав у машині. Ці бики витягли його з машини і почали в шістьох бити бітами, поки не забили до смерті... Поліція в шоці, тому що вже зібралося понад 500 осіб, які хочуть просто спалити райвідділ разом з виродками", - написав на своїй сторінці у Facebook волонтер, а раніше — заступник комбата ДУК ПС, а також батальйону "Дніпро-1" Валентин Манько.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в місті Залізний Порт (Херсонської області) охоронці одного з нічних клубів, серед яких був екс-міліціонер, забили до смерті молоду людину.