RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Перестрілка в Княжичах: Луценко розкрив додаткові деталі

У коментарі журналістам про хід розслідування трагедії, яка сталася з поліцейськими в Княжичах, Юрій Луценко розкрив додаткові подробиці. Найбільше запитань у слідства є до керівництва операції.

Відео опубліковане на каналі 112.ua в Youtube.

Генпрокурор розповів, що на місці події не було грабежу, як про це повідомляли деякі ЗМІ. Слідство допускає версію, що це було псевдопограбування, тому що в будинку не стерто пил і пропали кілька речей, які не представляють цінності. Однак цей факт не має відносини, за словами Луценка, до "бездумного і безграмотного наказу йти звільняти взятих під затримання співробітників", не визначивши, хто це зробив.

Луценко вважає, що співробітники КОРДу діяли відповідно до інструкції, але перед цим розвідка повинна була з'ясувати всі обставини затримання співробітників поліції.

Генпрокурор підтвердив інформацію про те, що співробітники спецпідрозділу приїхали на місце події на автобусі, який не є службовим транспортом, але зазначив, що вони мали на це повне право.

Як повідомляв "Апостроф", Юрій Луценко повідомив про те, що співробітники Генпрокуратури мають повне відео перестрілки між поліцейськими в селищі Княжичі.