RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Йолкін яскравою карикатурою зобразив, як Росія кидає своїх військових в Україні

Відомий російський художник Сергій Йолкін в новій карикатурі висміяв те, як Російська Федерація кидає своїх солдатів на Донбасі.

Відповідну картинку він розмістив на своїй сторінці в Facebook.

Так, на ній зображений "зелений чоловічок" з написом на шевроні "Це не наш солдат", який відображає заяви Кремля по полоненим і вбитим в Україні солдатам РФ.

Варто відзначити, що карикатуру активно коментують в мережі.

"І не він зовсім. Його мама ще 24 роки тому зробила аборт", "А ззаду - мама, однією рукою освячуюча хрестом, а іншою рукою міцно притискаюча до грудей кредитний або іпотечний договір", "Настутнет. Іхтамнет. Раби - німі", "Заперечення "зелених чоловічків" - це визнання, що вони не люди", - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", в ході бою під Жолобком українські військові взяли в полон групу бойовиків терористичної організації ЛНР. Один з полонених - громадянин РФ Віктор Агєєв - виявився військовослужбовцем за контрактом російської армії.

Однак Міноборони Росії заявило, що Агєєв не є російським військовослужбовцем.Мати полоненого, в свою чергу, заявила, що її син є кадровим військовим збройних сил РФ і не звільнявся з лав армії.