RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Жорстке затримання жінки в Києві: в поліції дали пояснення

У патрульній поліції прокоментували інцидент, що стався 2 липня біля станції метро "Святошин" в Києві між поліцейськими і людьми, які торгували біля входу в метро.

Про це повідомляє "Цензор.НЕТ".

"Ми ще продовжуємо збирати інформацію, але попередньо я можу сказати, що 2 липня патрульні, проїжджаючи повз метро "Святошин", побачили, як жінка торгує кавою і слабоалкогольними напоями", - зазначив спікер патрульної поліції Віктор Шеверда.

За його словами, патрульні зробили жінці зауваження, на яке вона не відреагувала, а навпаки - підняла шум і почала кричати на патрульних. Шеверда додав, що поліцейські попередили порушницю, що, якщо вона не припинить незаконні дії, на неї складуть протокол.

Далі в інцидент втрутилися торговці, які перебували поруч. Вони почали здійснювати тиск на патрульних, шарпати їх за формений одяг. Після цього патрульні викликали на допомогу ще один екіпаж.

У поліції уточнили, що жінку, яка, за попередньою інформацією, вела незаконну торгівлю, затримали і доставили в поліцейську дільницю, склали на неї адмінматеріали, після чого відпустили.

Шеверда також додав, що зараз за допомогою відео з натільних камер поліцейських з'ясовується, чи дійсно жінка торгувала слабоалкогольними напоями, оскільки в ході опору патрульним вона зіштовхнула свій товар з парапету і пляшки розбилися.

"На даний момент проводиться службова перевірка дій патрульних поліцейських, і їм буде дана належна оцінка. Висловлювати якусь позицію до закінчення службового розслідування - це вже може розцінюватися як тиск на людей, які його проводять. Поки ми утримаємося від оціночних суджень щодо цієї ситуації і дочекаємося офіційних версій цього розслідування", - зазначив він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Харкові п'яний заступник начальника обласної поліції влаштував ДТП.