RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Журналісти провели розслідування про оточення Медведчука і його бізнес: опубліковано відео

Журналісти програми "Наші гроші з Денисом Бігусом" провели власне розслідування про бізнес українського кума російського президента і лідера громадського руху "Український вибір" Віктора Медвечука.

Про це повідомляє Bihus.Info.

Відзначається, що, незважаючи на санкції щодо Росії через військову агресію і унітарний державний устрій України, Віктор Медведчук просуває ідеї тісної економічної співпраці з РФ і федеративний державний устрій.

За даними журналістів, столичний офіс Віктора Медведчука розташований за адресою Велика Васильківська, 23-Б. Відвідувачі цього офісу дають комплексне уявлення про сфери впливу політика.

Уточнюється, що Медведчук в Україні не є прямим власником жодної з бізнес-структур, проте сфери його впливу пов'язані з низкою активів.

Зокрема, мова йде про причетність Медведчука до газодобувної компанії "Нафтогазвидобування", з якої його можуть пов'язувати нардепи від "Оппоблока" Тарас Козак і Нестор Шуфрич.

Як повідомляв "Апостроф", нардеп від "Опозиційного блоку" Нестор Шуфрич і екс-нардеп Микола Рудьковський ведуть боротьбу за розподіл прибутку компанії "Нафтогазвидобування", якою вони раніше володіли 50/50.