RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Тотальний театр: психолог дала оцінку діям українських топ-політиків

Політичний психолог Світлана Чуніхіна оцінила дії українських топ-політиків.

Про це вона розповіла в інтерв'ю "Апострофу".

За її словами, в українському середовищі сформовані особливі вимоги до кар'єри і публічної активності політичних діячів.

"Тимошенко насправді зараз одна з найдосвідченіших політиків, у неї бекграунд такий, якого немає ні у кого іншого, вона пройшла через такі випробування, які багатьом і не снилися, будь-кого іншого це б зламало, а вона встає і йде", - зазначила Чуніхіна.

Вона додала, що всім відома категорія виборців, яку іноді називають "юлеботами" - в першу чергу, своєю специфічною манерою спілкування з незгодними. При цьому експерт підкреслила, що всі політики в Україні зараз грають на публіку.

"Ляшко, однозначно, грає і, по-моєму, не дуже це приховує. Хоча він людина очевидно сильна і вольова. З Саакашвілі складніше, він все-таки щирий. Чому, наприклад, не ужився з Петром Порошенком, чому був епізод відомий з [главою МВС Арсеном] Аваковим? Це людина сильних емоцій. Він відчуває настільки сильні почуття, що не завжди може їх контролювати", - сказала Чуніхіна.

Вона уточнила, що, коли Саакашвілі перестав грати за правилами, система його відторгла.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "У Путіна є головна вада, а в українській політиці багато боягузтва - психолог".