RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Резонансна ДТП з українським мільйонером: адвокат Димінського зробив нову заяву

Адвокат бізнесмена Петра Димінського, у ДТП з кортежем якого загинула жінка, Микола Лисий заявив, що не може відповісти, коли його підзахисний повернеться в Україну і дасть свідчення.

Про це він повідомив в коментарі "Українській правді".

"Я не можу коментувати слова поліції. Мені такої інформації ніхто не повідомляв", - сказав Лисий про заяву поліції про непричетність охоронця до ДТП.

Разом з тим, він додав, що не знає, коли Димінський повернеться в Україну і чи піде після повернення на допит.

"Говорити про це можна буде тоді, коли у мене буде з ним зв'язок", - зазначив адвокат.

На уточнююче запитання, чи можна зрозуміти його слова так, що він не має зв'язку з Димінським, Лисий сказав: "Я не буду це коментувати".

Уточнюється, що в поліції заявили - Димінський не давав свідчень головному слідчому управлінню Нацполіціі, куди було передано справу.

"Громадянин Димінський жодного разу не з'явився для проведення слідчих дій в ГСУ НП України, куди неодноразово запрошувався", - сказав прес-секретар Нацполіціі України Ярослав Тракало.

Як повідомляв "Апостроф", в приватній швейцарській клініці Clinique Generale-Beaulieu не коментують опублікований раніше адвокатом мільйонера Петра Димінського медичний висновок про самопочуття його клієнта після ДТП під Львовом.