RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

У РФ вказали на підлу хитрість у плані Путіна по миротворцях на Донбасі

Президент Російської Федерації Володимир Путін заявою про миротворців на Донбасі хоче зафіксувати агресію і надати їй статус внутрішньоукраїнського конфлікту без виведення російських військ з території України.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив російський опозиційний політик Костянтин Боровий.

"План, який він (президент РФ, - ред.) запропонував, передбачає фіксування миротворців тільки по внутрішньому кордоні в Україні", - зазначив він.

Політик підкреслив, що при цьому Путін не пропонує ізолювати цю ділянку від Росії, з території якої відбувається агресія. Тобто, це в чистому вигляді спроба надати агресії статус внутрішнього конфлікту за допомогою миротворчих сил ООН.

"Власне, пропозицію Путіна я вважаю образливою, тому що вона зроблена в припущенні, що навколо одні ідіоти, які не помітять маленької підлої хитрості самого Путіна", - підкреслив Боровий.

Він визнав, що звернення України до ООН є пропагандистським кроком, спрямованим, в тому числі, і на ЄС.

"Мені здається, що українська сторона дуже добре розуміє пропозицію Путіна як фактичну пропозицію легалізувати агресію з боку Росії і надати їй статус, який вже існує в різних формах в Абхазії, Придністров'ї - звичайна агресія, яка називається миротворчою операцією", - підсумував політик.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "Путін придумав маленьку підлу хитрість для України - Костянтин Боровий".