RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Чоловік, який врятував дитину під час вибуху авто в Києві, розповів про трагедію: опубліковано відео

Чоловік, який першим встиг підбігти до авто, яке вибухнуло на Бессарабці в Києві, і витягнув з спотвореної машини дитину, розповів про трагедію.

Про це повідомляє ТСН.

Так, чоловіка звати Віталій Пилипчук. У момент вибуху він перебував в сусідній машині і відразу ж кинувся до понівеченого авто.

"Такого жаху я ще не бачив. Я вдячний Господу Богу, що він дав мені сил в той момент правильно зреагувати", - сказав він.

Чоловік уточнив, що на задньому сидінні побачив дитину, дівчинка подала ручки.

Пилипчук каже, що на шостий день після трагедії йому досі важко про неї згадувати. За його словами, все зайняло секунди, а послідовність подій в пам'яті відтворює досі - в тому числі завдяки відео, яке спочатку його обурило.

"Всі стоять, знімають, мене це вразило, я в стані афекту вилаявся, що ви тут знімаєте, викликайте швидку і поліцію", - зізнається він.

Пилипчук розповідає, що заніс дівчинку в розважальний заклад поруч, щоб вона не бачила жаху - останків чоловіка і скалічену вибухом матір. Через кілька хвилин приїхали лікарі.

"Я привів їх в це приміщення, де перебувала дитина, ще раз візуально подивився, що все слава Богу", - розповів рятівник.

Як повідомляв "Апостроф", Наталя Целовальникова, яка постраждала під час вибуху автомобіля на Бессарабській площі в Києві, вже прийшла до тями.