RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Під Рівним сталася кривава бійка зі стріляниною, загинув чоловік

У селі Грабунь в Рівненській області між місцевими жителями і приїжджими з сусіднього села виник конфлікт. Так, інцидент закінчився бійкою і стріляниною.

Про це повідомляє ГУ Національної поліції в Рівненській області.

"У поліцію сьогодні, 18 вересня, близько першої години ночі надійшло повідомлення від працівників швидкої медичної допомоги, що на вулиці села Грабунь констатували смерть чоловіка з вогнепальним пораненням", - сказано в повідомленні.

Так, напередодні п'яний 20-річний житель села Дроздинь приїхав в село Грабунь до своєї дівчини, де у нього виник конфлікт з місцевими жителями. У результаті зіткнення постраждав підліток, за нього заступився 22-річний односельчанин і завдав у відповідь гостю тілесні ушкодження. Хлопець, у свою чергу, зателефонував знайомим, які пізніше приїхали до будинку кривдника на мотоциклах.

"Розлючені молодики почали бити вікна в будинку, тому господар дістав мисливську гладкоствольну рушницю і вистрілив у їхній бік. Внаслідок пострілу вогнепальне поранення черевної порожнини отримав 23-річний житель села Дроздинь, який стояв осторонь і безпосередньої участі в сутичці не приймав. Медики швидкої, які прибули за викликом, лише констатували смерть чоловіка", - відзначили в поліції.

Крім того, вранці з дробовим пораненням ліктя і коліна в місцеву лікарню доставили 17-річного жителя села Дроздинь.

У даний час відкрито кримінальне провадження, 22-річному чоловікові повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства і затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Уточнюється, що правоохоронці також вилучили рушницю, яка не зареєстрована в установленому законодавством порядку.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві біля спорткомплексу на вулиці Бориспільській сталася масова бійка з різаниною і стріляниною.