RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Невідомий погрожує отруїти їжу в магазинах ЄС і вимагає мільйони євро

У Німеччині невідомий чоловік загрожує отруїти їжу в супермаркетах по всій території країни, а також в інших країнах Євросоюзу. Про це повідомляє Reuters з посиланням на поліцію Німеччини.

За інформацією правоохоронців, зловмисник повідомив про свої погрози по електронній пошті після того, як розмістив отруту ще на початку вересня в продуктах в деяких супермаркетах на півдні Німеччини. Відзначимо, що йдеться навіть про дитяче харчування. Щоб цього не сталося, шантажист вимагає надати йому кілька мільйонів євро.

Заступник начальника поліції в місті Констанц Уве Штумерер попередив споживачів про те, що вони повинні уважно перевіряти упаковку при купівлі товарів.

У поліції також повідомили, що вони виявили в дитячий продукт етиленгліколь - безбарвна рідина без запаху, яку використовують при виробництві антифризів. Вона може бути смертельною при споживанні.

В даний час поліція розшукує підозрюваного, якого помітили на відео з камер спостереження в одному з супермаркетів недалеко від Констанца. Підозрюваним виявився чоловік близько 50 років.

За даними поліції, повідомлень про випадки отруєння поки не було.

Як повідомляв "Апостроф", в результаті гострого отруєння копченою рибою у Львові були госпіталізовані 32 людини.