RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У мережі скандал навколо побиття нардепом ветерана АТО, який протестував під Радою: фото і відео

У мережі активно обговорюють новину про те, що нардеп від "Самопомочі" Єгор Соболєв побив одного з учасників протестів біля Верховної Ради України з позивним "Ярий".

Відповідну заяву у вівторок, 24 жовтня, зробив генеральний прокурор України Юрій Луценко під час перерви в засіданні Ради регіонального розвитку, повідомляє телеканал "112 Україна".

"Ця людина (з позивним "Ярий", - ред.) був побитий, принаймні, йому були нанесені побої нардепом Єгором Соболєвим, що з моєї точки зору також характеризує організаторів мітингу, які дозволяють ставити намети тільки своїм, певним особам і протестувати тільки по їх заздалегідь певних методах і цілях", - зазначив він.

У той же час користувач соцмережі Роман Кравчук заявив, що кіборг Ярослав Ходаківський (позивний "Ярий"), якого побив Соболєв, перебуває в СІЗО.

"Народний депутат від партії "Самопоміч" після слів "Я провокатор? Я в аеропорту воював!" починає бити житомирянина і справжнього кіборга з донецького аеропорту Ярослава Ходаківського. У мережі пишуть, що це не кінець історії - Ярослав зараз в СІЗО через цей інцидент...", - написав він на своїй сторінці в Facebook .

При цьому кіборг Павло Тука на своїй сторінці в Facebook повідомив, що, зі слів інших учасників протесту, "Ярий" під час мітингу вдарив поліцейського, і саме через це його почав бити Соболєв.

Варто зазначити, що даний інцидент викликав хвилю обговорення в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в інтернеті оприлюднили відео побиття ногами 27-річного поліцейського Ігоря Яценко, учасника АТО, мітингувальниками під стінами Верховної Ради України.