RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Учасник смертельної ДТП в Харкові зробив гучну заяву про вину Зайцевої

Водій автомобіля Volkswagen Touareg Геннадій Дронов, який став учасником смертельної аварії в Харкові 18 жовтня, офіційно озвучив свою версію того, що сталося і фактично звинуватив Олену Зайцеву, яка перебувала за кермом Lexus.

Заяву водія опублікував в Facebook його адвокат Сергій Перепелиця.

Дронов запевняє, що перед аварією рухався на зелене світло світлофора і перед виїздом на перехрестя переконався в безпеці переїзду вулиці Сумської.

"Я переконався в безпеці переїзду вулиці Сумської, дивився по сторонам, і під час цього - автомобіля Lexus не було в полі зору. Після чого, я почав рух до перехрестя вже зосередившись на пішохідному переході через провулок Мечникова. Все сталося так швидко, що я навіть не відразу зрозумів, що сталося. Автомобіль Lexus вискочив на перехрестя раптово, з нізвідки! Я не бачив його і не міг бачити, оскільки Lexus вилетів на перехрестя з шаленою швидкістю. Його не було коли я починав рух, а з того моменту, до зіткнення пройшли лічені секунди", - заявив Дронов.

Він також зазначив, що раніше не міг давати пояснення через погане самопочуття після аварії і висловив співчуття сім'ям загиблих і постраждалих.

Нагадаємо, 20-річна Олена Зайцева наразі арештована рішенням суду на два місяці і знаходиться в Харківському СІЗО.

Про те, на які кроки може піти влада після резонансного ДТП в Харкові, читайте в матеріалі "Апострофа": "Багаті не бояться порушувати": найголовніше, що потрібно зробити після жахливої ДТП в Харкові.