RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Мережу обурило побиття депутатом поліцейського в Тернополі: опубліковано відео

У мережі обурила поведінка депутата облради Тернополя, коли у вівторок, 22 листопада, після зауваження про порушення правил парковки, депутат накинувся і побив двох патрульних поліцейських, в числі яких була жінка.

Про це повідомив Відділ комунікації поліції Тернопільській області в Facebook.

"Депутат Тернопільської обласної ради побивши жінку-поліцейську", - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, на вулиці Замковій водій автомобіля Daewoo Lanos припаркував власне авто з порушенням. Однак до приїзду поліції порушник покинув місце зупинки, а заявник необгрунтовано почав вести себе агресивно і неадекватно. Патрульні намагалися заспокоїти дебошира. Чоловік пообіцяв поводитися адекватно. Однак коли патрульні випустили його руки, він схопив дівчину-поліцейську за волосся, а потім впав з інвалідного візка, потягнувши її за собою і пошкодивши мобільний телефон інспектора. У дівчини-поліцейського закрита черепно-мозкова травма, забій м'яких тканин волосистої частини голови і струс.

Депутат відмовився давати свідчення, але при цьому не повернув відібраний у жінки-міліціонера нагрудний знак.

Відзначимо, користувачі соціальної мережі емоційно відреагували на цей інцидент.

"Бичара, по іншому не можу висловитися, вседозволеність, це завал, жінку він за волосся тягає", "Інвалідне крісло не дає йому право так себе вести, або звання депутата? Противно навіть дивитися на це бидло", Дівчину за волосся воно тягає, фу! Депутат! Приклад для наслідування? Лідер громадської думки? ", - обурюються блогери.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мережі обурила поведінка полковника на полігоні ВСУ.