RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Йолкін кумедною карикатурою висміяв порівняння Путіним Навального з Саакашвілі

Відомий російський художник Сергій Йолкін в новій карикатурі висміяв порівняння президентом Російської Федерації Володимиром Путіним російського опозиціонера Олексія Навального з лідером партії "Рух нових сил" Міхеїлом Саакашвілі.

Відповідний малюнок він розмістив в своєму Twitter.

Варто нагадати, що під час щорічної прес-конференції глава Кремля заявив, що Росія не допустить повторення українського сценарію на своїй території. Так, він відповів на запитання Ксенії Собчак про Олексія Навального і про те, чи боїться влада конкуренції.

"Уже ставили тут питання про Україну. Ви хочете, щоб у нас по площах бігали десятки таких Саакашвілі. Ось ті, кого ви назвали - це Саакашвілі в російському виданні. І ви хочете, щоб такі Саакашвілі дестабілізували ситуацію в країні? Ви хочете, щоб ми переживали від одного Майдану до іншого? Щоб у нас були спроби державних переворотів?" - сказав Путін.

Саме ці слова Путіна знайшли відображення в карикатурі Йолкіна, де президент РФ стверджує "Навальний - це Саакашвілі".

"Путін - ідіот, звичайно", "А Сєчін - це Берія", "Вова - король країни кривих дзеркал", "Наваашвілі?", - коментують карикатуру в інтернеті.

Детальніше про головні посили президента РФ під час прес-конференції читайте в матеріалі "Апострофа": "Путін збрехав не раз, і не тільки про Україну: кілька важливих моментів з виступу глави Кремля".