RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Готувався до весілля: з'явилися трагічні подробиці про загиблого на Донбасі українського розвідника

Глава Кодимської районної ради Одеської області Геннадій Гладенький заявив, що загиблий на Донбасі боєць антитерористичної операції (АТО) Олександр Чегурко готувався до весілля.

Про це повідомляє hromadskeradio.org.

"Нам повідомили, що загинув наш земляк в зоні АТО. Ми не знаємо причини загибелі", - сказав Гладенький.

За його словами, батько Чегурка - чорнобилець, мати хворіє на цукровий діабет і страждає від високого тиску.

"Він зробив пропозицію дівчині з Донецької області, повинно було відбутися весілля", - додав чиновник.

Гладенький уточнив, що напередодні спілкувався з батьком загиблого, той розповів, що син днями повернувся з завдання з непідконтрольної території.

Так, Чегурко служив за контрактом у 28-й окремій механізованій бригаді ЗСУ з квітня 2014 року. Останнім часом чоловік жив в Доброславі Лиманського району Одеської області.

У свою чергу, спікер Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник заявив, що загибель українського розвідника Олександра Чегурка в зоні АТО є небойовою втратою. При цьому він відмовився оприлюднити більш детальну інформацію.

"Цією справою займаються правоохоронні органи - військова прокуратура і Нацполіція. Це сталося другого січня пізно ввечері. Ми не розголошуємо інформацію. Є кримінальне провадження, яке проводять слідчі органи", - пояснив він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше відомий український письменник, громадський діяч Сергій Жадан розповів про цікаву розмову з бійцем антитерористичної операції на Донбасі.

Читайте також матеріал "Апострофа": "Готувалися до того, що росіяни попруть через кордон не на Донбасі - командир батареї найстрашнішої зброї в АТО".