RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Ніде в світі не нападали на мене: жорстоко побитий в Києві іноземець вказав на важливу проблему

Британець Ліам Ентоні, побитий в центрі Києва через свою зовнішність, заявив, що на нього раніше не нападали ні в одній країні, в якій він побував.

Про це він заявив в інтерв'ю виданню "Вit.ua".

"Греція, Голландія, Таїланд - ніяких проблем і косих поглядів, тільки усміхнені люди. У Румунії тільки кожен, хто проходив повз, витріщався на мене, але я думав, в Києві з цим буде простіше. Ніхто раніше не нападав на мене", - сказав Ентоні.

Разом з тим, він уточнив, що в його рідному місті - Ковентрі - на нього також дивляться косо і часто ображають.

"Я завжди фарбував волосся в різні кольори. Це почалося з Туреччини, першої країни, яку я відвідав. Зізнаюся, там це не було ні для кого проблемою. Що стосується мого стилю одягу, то він достатньо змінився після відвідування Японії. Там я був в своєму середовищі, мій зовнішній вигляд приводив в захват оточуючих, всі просили зробити фото зі мною. Ще ніде я не відчував себе настільки комфортно, як там", - запевнив британець.

Він додав, що, можливо, ще приїде в Києва, але візьме друга для підвищення своєї безпеки.

"Додатковим приводом повернутися є музичні рок-фестивалі. Плюс я хочу відвідати Львів, тому що багато чув про нього", - підсумував Ентоні.

Фото: bit.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Запорізькій області невідомі скоїли жорстокий напад на літню подружню пару, в результаті чого загинув чоловік, а жінка в стані коми доставлена в лікарню.