RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У порту Одеси сталася НП: опубліковано фото

В одеському порту "Південний" 24 січня сталася НП на приватному причалі №22.

Про це повідомляє 04868.com.ua.

Зазначається, що при виконанні робіт з продовження причалу, на якому розміщений Контейнерний термінал TIS, на бічному технічному з'єднанні наднормативно збільшився зазор між металевими пальовими оболонками тимчасової захисної стінки, що утримує пісок. В результаті цього в котлован, призначений для подовження причалу, потрапила незначна кількість піску.

За даними Адміністрації морських портів України, причини незначного витоку піску з котловану споруджуваного причалу були оперативно усунені.

"Цей інцидент не викликав жодного впливу на результати днопоглиблювальних робіт і не був наслідком їх проведення, оскільки всі роботи з днопоглиблення були завершені ще минулого тижня", - підкреслив начальник адміністрації порту "Південний" Максим Широков.

За інформацією власника причалу - компанії TIS - причини осідання були оперативно локалізовані, гідротехнічні роботи по продовженню причалу тривають у штатному режимі.

Як повідомляв "Апостроф", внаслідок будівництва Росією мосту в окупований Крим Маріупольський порт втратив багатьох ринків збуту.