RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Росії переполошилися через черговий серйозний інцидент з пасажирським літаком

12 лютого, на наступний день після катастрофи за участю пасажирського Ан-148 "Саратівських авіаліній", в московському аеропорту "Внуково" відбулася ще одна НП за участю літака.

Про це пише Mash.

На цей раз на сполох з так званого "синього коду" оголосили через "Боїнг-737", пілот якого повідомив про задимлення на борту. Пасажирському літаку довелося екстрено повернутися назад в аеропорт.

На його борту знаходилися 135 чоловік і 5 членів екіпажу. Всіх пасажирів і екіпаж терміново евакуювали з борту літака.

Незабаром з'ясувалося, що ніяких технічних несправностей на борту "Боїнга-737", виявлено не було.

Виявилося, що літак сів через паніку екіпажу. Бортпровідникам "Ютейра" здалося, що в салоні літака відчувався сильний запах диму. Пілот доповів про подію, і лайнеру дали можливість сісти на землю в екстреному порядку.

Вже на землі літак оглянули техніки. Виявилося, що ніякого диму в повітрі немає, і не було, а екіпаж вирішив перестрахуватися через неприємний запах, що раптово виник. Він міг з'явитися через кондиціонер.

Як повідомляв "Апостроф", в результаті катастрофи пасажирського лайнера Ан-148 загинула 71 людина - 65 пасажирів і 6 членів екіпажу. Крім того, 12 лютого розбився вертоліт Мі-8, внаслідок чого загинули дві людини.