RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Так робив Янукович під час Майдану: у мережі хвиля обурення через закриття центральних станцій метро в Києві

У мережі активно обговорюють новину про те, що в неділю, 18 лютого, коли в Києві проходить ряд акцій, в тому числі "Марш за майбутнє" "Руху нових сил", закрили сім центральних станцій столичного метро.

Про це пишуть користувачі соціальних мереж.

Так, перекриті станції Університет, Театральна, Хрещатик, Майдан Незалежності, Льва Толстого, Золоті Ворота.

"Метро "Майдан Незалежності", "Льва Толстого" потяги проїжджають без зупинки. Вхід, вихід, пересадка не працюють. Люди кричать "Банду геть!", "Шановні стратеги від влади, ви, вибачте, дятли. Це цензурно висловлена думка людей з вагона, в якому я саме їду", "На моїй пам'яті метро в Києві закривали двічі. Януковичем під час Революції Достоїнства і сьогодні, під час протестів в центрі", - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", влада України вислала Саакашвілі в Польщу. Його прихильники та соратники обіцяють продовжити протести з вимогою відставки президента. На даний момент невідомо, чи пов'язані проблеми в метро з протестами у Києві.

Дивіться також фоторепортаж "Апострофа": "Закрите метро і відсутність Саакашвілі: з'явилися яскраві фото, як в центрі Києва вимагають імпічменту Порошенка".