RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

ДТП в Харкові: з'явилися нові деталі суду над Зайцевою

Марина Ковальова, пасажирка Lexus, який влаштував страшну смертельну ДТП на вулиці Сумській в Харкові, заявила, що автомобіль їхав на миготливий зелений на швидкості до 75 кілометрів на годину.

Про це повідомляє NewsRoom.

"Коли ми під'їжджали до перехрестя, нам горів миготливий зелений. Автомобіль Дронова стояв в десяти метрах від світлофора, приблизно на рівні виходу з метро. Volkswagen почав рухатися, Олена сигналила йому, але Дронов не звернув на це уваги", - сказала вона.

Як розповіла Ковальова, дівчина звернула, щоб уникнути зіткнення, але в цей момент водій Touareg натиснув на газ, через що і сталася аварія. Через удар Lexus винесло на тротуар. У той же час, пізніше, відповідаючи на питання про швидкість руху іномарки, зізналася, що автомобіль їхав зі швидкістю вище, ніж 75 кілометрів на годину.

Також вона виступила на захист подруги.

"Я хотіла б почати з того, що в ЗМІ її висвітлюють як наркоманку і мажорку. Але вона дуже добра і чуйна людина, яка допоможе вам у будь-якій ситуації. Я знаю, як їй зараз важко, як вона переживає, як їй хочеться всім допомогти", - заявила Ковальова.

Як повідомляв "Апостроф", раніше слідчі прокуратури озвучили обставини, що пом'якшують провину водія Lexus Олени Зайцевої.