RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Відновлено після звільнення: в мережі розкрили скандальні подробиці про топ-чиновника Нацполіції

Волонтер Роман Синіцин дізнався про те, що звільнений після атестації чиновник поліції через суд поновився на службу і тепер керує одним з напрямків Нацполіції.

Синіцин не став називати прізвище чиновника, але на своїй сторінці в Facebook опублікував фотокопію документа з результатами дослідження чиновника на поліграфі.

У документі зазначено, що у поліцейського є психологічна установка на приховування інформації з приводу отримання хабарів, додаткових незаконних доходів, шахрайства, підробки службових документів, отримання вигоди від продажу зброї із зони проведення антитерористичної операції.

"Це дуже серйозний дядько. Ходив на поліграф в 2015. Був звільнений атестаційною комісією. З таким поліграфом його відновили в суді. Як і овер 90% тих, кого позвільняли комісії", - зазначив волонтер, додавши, що це не найгірший з відомих випадків.

Детально про невдачі в реформі української поліції Синіцин розповів в інтерв'ю "Апострофу" - В Україні все може загорітися від однієї ситуації, і це лякає - волонтер Роман Сініцин.