RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Хотів накласти на себе руки два роки тому: з'явилися нові подробиці про льотчика Волошина

Виконуючий обов'язки керівника Миколаївського аеропорту 29-річний льотчик Владислав Волошин, який застрелився у власній квартирі, раніше вже намагався накласти на себе руки.

Про це в понеділок, 26 березня, під час брифінгу заявив глава Національної поліції в Миколаївській області Юрій Мороз, повідомляє ТСН.

За його словами, влітку 2016 року Волошин повернувся зі служби додому і сказав дружині, що вона його більше не побачить, бо він збирається застрелитися.

Так, жінка разом з товаришем льотчика кілька годин вмовляли його відмовитися від задуму. Після цього вона знайшла Волошину психолога, але, як розповіла дружина загиблого, він відмовився від психологічної допомоги.

У той же час Мороз додав, що з Волошиним працював психолог військової частини, який підтвердив, що льотчик потребував психологічної допомоги, проте відмовлявся від неї.

Крім того, глава Національної поліції в Миколаївській області уточнив, що зараз слідство розглядає такі версії трагедії: нещасний випадок, самогубство, пов'язане з професійною діяльністю, доведення до самогубства, самогубство через конфлікт під час служби, самогубство через сімейні проблеми, самогубство в стані душевного хвилювання.

Він зазначив, що призначені судово-медична і імунологічна експертизи, а також прийнято рішення про посмертну психологічну та ряд інших експертиз. При цьому матеріали по психологічній експертизі направлені до Києва

"Поки висновків експертиз немає, але, думаю, найближчим часом версія про нещасний випадок при необережному поводженні зі зброєю буде відкинута", - сказав Мороз.

У той же час він зазначив, що під час розслідування версії самогубства через професійну діяльність був допитаний голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко і один з його заступників, а також тривають допити співробітників аеропорту.

"Ми вже отримали доступ до телефону і комп'ютера Волошина. Зараз звернулися до суду, щоб отримати дані про всіх телефонні з'єднання Волошина протягом декількох місяців перед трагедією", - додав Мороз.

Як повідомляв "Апостроф", виконуючого обов'язки керівника Миколаївського аеропорту Владислава Волошина могли довести до самогубства.