RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

"Мінськ" давно помер: в Україні розповіли, як реально закінчити війну на Донбасі

Ключовим форматом вирішення конфлікту на Донбасі є миротворча місія, розміщена на кордоні Росії з Україною і всієї території окремих районів, а також демілітаризація і відновлення економічної життєдіяльності цих районів.

Про це "Апострофу" розповів військовий експерт Микола Сунгуровський.

За його словами, тимчасові перемир'я не можуть бути вирішенням конфлікту, а служать шляхом до дестабілізації, в тому числі і всередині України. Мінські домовленості провалені, і конфлікт необхідно вирішувати в рамках миротворчого формату.

"Це введення миротворчої операції, яка припускатиме розміщення миротворців на кордоні, на лінії розмежування і введення на ці території миротворчих місій, які називаються тимчасовими адміністраціями - не стільки військових, скільки для переведення ситуації в мирне русло. Це і демілітаризація, і розмінування, і відновлення економічної життєдіяльності, і відновлення порушених прав тощо... Це знову ж таки необхідно розглядати в комплексі.", - говорить Сунгуровський.

Докладніше про перспективи розвитку ситуації на Донбасі читайте в матеріалі "Апострофа": Гра на підвищення ставок: чого чекати від бойовиків ДНР-ЛНР на свята.