RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У мережі розповіли про жорстоке побиття затриманого в поліцейській дільниці Львова: опубліковані фото

Адвокат Георгій Поліковський заявив про факт жорстокого побиття затриманого чоловіка у відділенні поліції Львова, а також про небажання прокуратури області розслідувати цю справу.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, потерпілий був затриманий о 10:00 1 квітня, доставлений в Сихівське відділення поліції Львова, а відпущений звідти тільки близько 3:00 2 квітня, незважаючи на обмеження часу перебування у відділенні поліції.

У ніч на 2 квітня затриманий був жорстоко побитий. Адвокат публікує фотографії, на яких, на його думку, чітко видно сліди кийків.

Після побиття, 3 квітня чоловік звернувся до адвоката, і в прокуратуру Львівської області було подано заяву про вчинення кримінального правопорушення співробітниками поліції.

У приймальні прокуратури заяву прийняли і обіцяли зателефонувати на наступний день. З огляду на, що на прийняття рішення про внесення відомостей про правопорушення у прокуратури за законом є лише 24 години, відомості до єдиного реєстру внесено не було.

"Прокуратура Львівської області не надала направлення на проходження судово-медичної експертизи чоловіку до сьогодні. Тобто, з не зрозумілих причин, чоловік, якого жорстоко побили в приміщенні відділення поліції, працівники поліції, не має можливості захистити свої права. А все тому, що працівники прокуратури Львівської області жодним чином не сприяють розслідуванню даного інциденту, ігнорують строки вирішення питання про початок досудового розслідування і не надають у зв’язку із наведеним, направлення на судово-медичну експертизу", - обурюється адвокат, заявляючи також, що працівники прокуратури Львівської області покривають неправомірні дії співробітників поліції.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв, що в Києві поліцейські 17 березня побили чоловіка, який викликав правоохоронців, щоб зафіксувати і оформити яму у дворі будинку на вулиці Березняківській.