RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Резонансна ДТП у Харкові: суд прийняв рішення по 18-річному водієві, який збив підлітка

У понеділок, 23 квітня, Московський районний суд Харкова прийняв рішення по 18-річному Тіграну Енгібаряну, який за кермом Toyota Camry збив на смерть на пішохідному переході в місті підлітка і втік з місця події.

Про це повідомляє місцеве видання NewsRoom.

"Обвинувачений не вибрав безпечну швидкість, виїхав на зустрічну смугу, не впевнився, що це буде безпечно, і допустив наїзд на Віношкіна (загиблого Володимира Віношкіна, - ред.), який від отриманих тілесних ушкоджень загинув. Причиною смерті стала травма голови, яка ускладнилася крововиливом. Обвинувачений свідомо залишив Віношкіна в небезпечному становищі", - зачитала вирок суддя Алла Харченко.

Відзначається, що Енгібарян на суді повністю визнав свою провину. З урахуванням пом'якшуючих обставин (мати загиблого підлітка прийняла грошову компенсацію від сім'ї Енгібаряна і відмовилася від позову) суд засудив молодого чоловіка до трьох років в'язниці з позбавленням права керувати транспортним засобом на той самий строк

У той же час прокуратура просила призначити покарання у вигляді позбавлення волі строком на п'ять років.

Як повідомляв "Апостроф", 16 січня близько 15:00 на Салтівському шосе водій автомобіля Toyota на смерть збив 17-річного підлітка. Пізніше мати загиблого зробила емоційну заяву.