RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Відпочинуть і знову на грабежі: соцмережі обурив вирок за розбій синові депутата Ради і його "колезі"

Вирок який дали неповнолітнім грабіжникам Владиславу Чобану і синові нардепа Ігоря Попова Богдану викликав широкий суспільний резонанс.

Користувачі соціальної мережі Facebook коментують рішення суду.

Двоє 16-річних злочинців отримали за кілька епізодів збройного пограбування 5 років позбавлення волі з випробувальним терміном у два роки.

Деякі користувачі підтримали такий вирок.

"Вони неповнолітні, раніше проблем із законом не мали, тяжкі тілесні нікому не завдавали, сума вкраденого мінімальна, потерпілі не мають претензій, а малолітки щиро каються ... Якщо посадити їх до в'язниці то ви думаєте, що через рік-два вони вийдуть нормальними законослухняними людьми?" - запитує користувач Андрій Анатолійович.

Інші коментатори з ним не згодні.

"Розбій, вчинений групою осіб, зі зброєю, нанесенням тілесних ушкоджень! Нічого так трохи оступилися", "Це ж діти! Почекати поки завалять когось! Все ок! Все правильно!", "Супер, пару років відпочинуть і знову на грабежі", " Безкарність вона така. Можна грабувати, ґвалтувати гусей, вбивати, і условка тільки так, всього-то треба тата-депутата", "Це нормально для країни 3-го світу", - пишуть розгнівані користувачі.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", 26 листопада 2017 року на Мінському масиві Чобан і Попов зробили наліт на магазин "Святковий", - заволодівши сумою менше ніж в $100, один з них був спійманий відвідувачами, а другого затримали неподалік.

Неповнолітніх звинувачували за статтею про розбій, запобіжний захід щодо якої передбачає позбавлення волі на строк до 7-12 років з конфіскацією.