RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Спецоперація СБУ з порятунку Бабченка: опубліковано повне відео виступу Грицака

В інтернеті оприлюднили повне відео виступу глави Служби безпеки України (СБУ) Василя Грицака, в ході якого він повідомив, що вбивство відомого російського журналіста Аркадія Бабченка в Києві насправді було інсценуванням.

Відповідний ролик розміщено в YouTube.

"За отриманими Службою безпеки України даними, вбивство російського журналіста Аркадія Бабченка замовили саме російські спецслужби. Принаймні, такі дані є на сьогодні у Служби безпеки України. Цинізм російських чекістів дійшов до того, що приблизно через годину, трохи більше, ніж годину, після першого інформаційного повідомлення про замах на життя Бабченка Слідчий комітет Російської Федерації порушив кримінальне провадження і почав вимагати від України якнайшвидшого розслідування факту вбивства громадянина Російської Федерації", - сказав Грицак.

Разом з тим, він зазначив, що вбивство Бабченка було тільки частиною плану російських спецслужб.

Як відомо, раніше повідомлялось, що Бабченко був застрелений у своєму будинку в Києві ввечері 29 травня. Дружина журналіста, яка перебувала у ванній, нібито почула хлопки, вийшла і побачила чоловіка в крові. Вона викликала швидку допомогу, але лікарі не змогли врятувати потерпілого - він помер по дорозі в лікарню.

Нагадаємо, "Апостроф" повідомляв, що стало відомо, що напередодні вбивства відомого російського журналіста Аркадія Бабченка до Києва прибув кілер Федеральної служби безпеки (ФСБ) РФ по кличці "Валідол" (уродженець Чечні Валід Лурахманов, він же Олександр Смирнов).