RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Україну накриють дощі і грози: стало відомо, скільки це триватиме

З вівторка, 12 червня, в Україну прийде грозовий фронт, який відступить ближче до кінця тижня.

Про це повідомляють в Українському Гідрометцентрі.

Так, у вівторок, 12 червня, тільки на території східних та південних регіонів України зберігатиметься суха погода з температурою повітря + 24- + 28 градусів.

13 червня антициклон все ще буде утримувати просування циклону далі на схід України, залишивши його в колишніх межах. При цьому температура повітря в центрі, на півдні та сході України підвищиться, місцями до +32. На заході країни буде деяке зниження температури до +24 градусів.

14 червня в північних областях циклон втратить свою силу. Туди повернеться суха погода. Температура повітря по Україні становитиме до + 24-27 градусів, на сході і півдні - до +32.

У п'ятницю, 15 червня, циклон відійде з центру і півночі України. При цьому грозові дощі пройдуть на сході і півдні країни. На території Західної України все так же будуть тривати дощі.

Температура повітря залишиться на показниках попереднього дня.

Уже в суботу, 16 червня, на більшій частині України буде суха погода. Опади очікуються лише на заході країни і місцями в Одеській області. Температура повітря опуститься на пару градусів і становитиме до + 24-28 градусів.

Більше про погоду до кінця літа читайте в матеріалі "Апострофа": Бурі та різкі стрибки температури: синоптики розповіли, яким буде літо в Україні.