RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

В поліції розкрили деталі згвалтування дівчини-підлітка в Миколаєві і показали фото

Співробітники поліції затримали трьох чоловіків, причетних до групового зґвалтування 12-річної дівчинки в центрі Миколаєва.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївській області.

Троє місцевих жителів (віком від 18 до 21 року) були оперативно затримані неподалік від місця злочину.

Повідомлення про те, що у дворі багатоповерхового будинку знаходиться дівчинка, яка просить про допомогу і заявляє про вчинення насильницьких дій, надійшло в поліцію близько опівночі 14 червня від жителя одного з будинків по проспекту Центральному.

Він розповів поліцейським, що вночі, повертаючись додому, його покликав невідомий нетверезий молодий чоловік, а коли вони почали розмову, чоловік побачив як недалеко від них вийшла також нетвереза дівчина в закривавленому одязі. У цей час двоє інших невідомих тікали.

Співробітники поліції отримали детальний опис зовнішності злочинців, і виявили їх в одному з сусідніх дворів, продовжуючих розпивати спиртні напої. На їхньому одязі було виявлено кров.

"Всі троє миколаївців, двох 18-ти років, одного - 21-го, поліцейські доставили в Центральний відділ поліції. Зараз з ними працюють слідчі. За словами затриманих і 12-річної потерпілої, попередньо встановлено, що вони познайомилися в парку в центрі міста , разом розпивали спиртні напої, а потім, закупивши ще алкоголю, вирушили в найближчий двір багатоповерхівок. Там, попередньо, двоє зловмисників скористалися безпорадним станом потерпілої, і зробили стосовно неї насильницькі дії, намірам третього завадили перехожі", - йдеться в повідомленні поліції.

Порушено кримінальну справу за ч.4 ст.152 КК України "Зґвалтування". Злочинці затримані в порядку ст.208 КПК України.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв, що в Києві сталося зґвалтування десятирічної дівчинки. Перед цим злочинець вдарив її електрошокером.