RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Страшно таке чути: в мережі хвиля гніву через "дії" поліції в Одесі

У п'ятницю, 22 червня, співробітники правоохоронних органів відмовилися оформляти факт пограбування в Одесі.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала депутат Одеської міської ради Лілія Леонідова.

Відзначається, що інцидент трапився близько 17:00 на трасі Здоров'я, - невідомі напали з ножем на племінника Леонідової, який гуляв разом з другом, і забрали у них всі цінності, включаючи навіть кросівки.

"Перша реакція, природно, подяка за те, що без фізичних ушкоджень! Але! Це не ранній ранок, та не ніч. Хоча і це не виправдання! Хлопці викликали поліцію, в чагарниках знайшли частину вкраденого. Привезли в райвідділ, викликали батьків і далі треш: "Якщо ви хочете, щоб ми шукали грабіжників, то це тривала процедура. Але краще підпишіть, що Ви не маєте претензій до поліції". Завіса. Про яку безпеку ми говоримо в громадських місцях?", - описала інцидент політик.

Варто зауважити, що в коментарях до запису радник керівника Одеської поліції Руслан Форостяк поцікавився, в якому відділенні стався інцидент, на що Леонідова відповіла: "У райвідділі не були. Участок поліції на Ланжероні".

"Як страшно жити стало в нашому місті!", "Скільки там муніципальна охорона коштує бюджету в рік? Ну та сама охорона для муніципалітету", "Навесні промишляв маніяк на трасі в районі Дельфіна... Відділ поліції був закритий... Не сезон", "Це найстрашніше чути від поліції подібне... так як я не раз чула цю фразу, мовляв: "Ви ж розумієте, ваші речі вже ніхто не поверне, не пишіть заяву, це безглуздо", - прокоментували подію в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", на початку місяця в Чернівцях потерпілий в результаті вибуху 16-річний хлопець поскаржився, що його, пораненого, побили в поліції.