RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Спіймати "дятла": з'явилася цікава розповідь про спецоперацію в Одесі по затриманню інформатора ФСБ

В Одесі співробітники Служби безпеки України провели унікальну операцію з виявлення та затримання інформатора Федеральної служби безпеки Росії.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив Антіпа Пілігрімов.

За його словами, про "роботу" інформатора стало відомо після того, як під час приземлення в Одесі літака C 130 YMC 130H Lockheed Hercules російське телебачення вже повідомляло про висадку НАТО в Україні.

Для виявлення "дятла" в світлий час доби по центральній частині Одеси проїхала військова колона з "ракетною технікою" і особовим складом. Військові Збройних сил України зупинилися під вікнами дев'ятиповерхівок і зімітували розгортання зенітно-ракетної батареї. Як і очікувалося, інформатор відразу ж почав дзвонити в Москву.

"А тим часом співробітники Служби безпеки України за допомогою спеціального прослуховуючого обладнання, безкорисливо наданого колегами з США, засікли будинок і навіть квартиру російського інформатора, з якої він здійснив телефонний дзвінок... Таким чином, у камері місцевого СІЗО з'явився новий насельник з-за поребрика, і кухар в'язниці став готувати для нього окрошку на хлібному квасі", - підсумував Пілігрімов.

Як повідомляв "Апостроф", раніше суд засудив до тюремного ув'язнення інформатора і бойовика "ДНР".