RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Надходили погрози: друг убитого активіста "Сармата" розповів про можливих замовників вбивства

Перед вбивством ветерану АТО, учаснику боїв за Іловайськ, який пройшов російський полон Віталію Олешко (позивний "Сармат") погрожували.

Про це "Апострофу" в бліц-інтерв'ю зізнався його товариш Андрій Маджаров.

"Це все було в усній формі. Наприклад, є запис телефонної розмови, де місцевий депутат Бердянської міської ради Владислав Кюрчев чітко говорить, що "Сармата" скоро кінчать, як і його близьких друзів", - сказав він.

За його словами, скоїти вбивство міг хто завгодно, в тому числі і нардеп Олександр Пономарьов.

"Ми вели активні дії щодо його неправильної політики: грабежів міського та обласного бюджетів. Плюс у нього багато підприємств, які не платять податки. У нас була активна громадянська позиція щодо цього депутата. Ми постійно шарпали владу, завдяки прямих ефірів заходили до кабінетів, розкривали всі плани, і показували людям, як чиновники грабують нас і наш бюджет. Крім цього, у Олександра Пономарьова є кілька баз відпочинку, які незаконно побудовано і перегородили проходи до моря. Все сходиться на Олександра Пономарьова. Але потрібно бути дурнем, щоб конкретно стверджувати, що це тільки його рук справа. У Віталіка після війни на Донбасі на тій стороні також залишилися вороги, тому це міг зробити будь-хто. Ми сподіваємося, що правоохоронні органи доб'ються істини і справедливості", - припустив він.

Детальніше про те, кому міг заважати Віталій Олешко, читайте в матеріалі "Апострофа": Все сходиться на двох депутатів, але були вороги і на тому боці фронту - друг убитого бійця "Сармата".