RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Вибух в ресторані в Івано-Франківській області: нові подробиці і відео затримання злочинців

У прокуратурі Івано-Франківської області підтвердили, що до вибуху в ресторані в місті Косів причетні два жителя Косівського району та дві особи із Закарпаття. Причетність до вибуху п'ятого людини на даний момент перевіряється.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури області.

У свою чергу заступник начальника обласної поліції - начальник кримінальної поліції Ігор Мартищук розповів, що п'ятим причетним до вибуху був син одного з учасників групи, який перебував за кермом авто під час затримання. Зараз його причетність до самого вибуху перевіряється.

За його словами, працівники вибухотехнічної служби підозрюють, що вибухова речовина могла бути саморобною. Вибуховий пристрій було спочатку встановлено в приміщенні, а потім приведено в дію дистанційно. Еквівалент його дії прирівнюється до кілограму тротилової шашки.

Нагадаємо, що раніше в поліції Івано-Франківської області також заявили про причетність до вибуху в ресторані Косова чотирьох чоловік.

Як повідомляв "Апостроф", київські поліцейські показали фото власника ресторану в Києві, який увечері 23 червня застрелив відвідувача свого закладу.