RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​Нові подробиці по стрілянині в Керчі: з'явилися фото арсеналу стрілка

Один з учнів керченського політехнічного коледжу, де сьогодні стався вибух і розстріл співробітників і учнів, розповів подробиці НП.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Згідно з інформацією, перший вибух стався в їдальні. Другий - "далі, де починаються корпуси", третій - де "найостанніший корпус, найдовший".

На фото, яке опублікував один із російських Telegram-каналів видно, що у стрільця було 10 саморобних бомб.

"Що ж ти зробив, Влад? На фото паспорт із ще дитячою фотографією, ліцензія на рушницю. На нижньому фото патрони і СВУ", - підписано фото.

Як повідомляє kerch.fm, приблизно о 17.30 жителі почули в районі коледжу ще один хлопок. Імовірно, на місці знайшли ще один вибуховий пристрій.

Повідомляється, що один із учнів коледжу розповів, що вибух стався під кінець великої перерви. Він також знав можливого терориста і охарактеризував його як "життєрадісного" і "дружнього". Варто відзначити, студент повідомив, що в цей день, 17 жовтня, в коледжі повинні були відбутися заходи за участі адміністрації.

Відомо, що в керченському коледжі, куди увірвався зі зброєю студент Владислав Росляков, загинуло 19 осіб, було поранено десятки. Серед убитих - вчителька математики Світлана Бакланова і її дочка Анастасія. Чоловік Світлани також працював у коледжі, він вижив.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі показали фотографію тіла стрілка, який влаштував масове вбивство в технікумі в Керчі.