RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Трагедія в Керчі: стало відомо про релігійний конфлікт Рослякова з матір'ю

Мама Влада Рослякова, який влаштував стрілянину в Керчинский технікумі, була активісткою релігійної організації "Свідків Єгови" і виховувала сина в строгості, забороняючи йому розважатися

Про це повідомляє Telegram канал Mash.

Росляково не подобалася мамина релігія, а її друзе він називав "якимись дурнями, які танцюють і співають". Він багато часу проводив в школі, де його характеризували, як тихого і усміхненого хлопчика. Спочатку він був замкнутим, але в старших класах поводився як звичайний товариський хлопець.

За словами класного керівника Рослякова Марини Маслової, в школі хлопцеві навіть в кіно ходити. Він не брав участі в самодіяльності, не ходив на гуртки і не брав участі в святах.

"Іноді Влад порушував мамині заборони і пробирався до хлопців потайки. За це незмінно отримував наганяй", - розповіла вона.

З навчанням у Влада було погано - отримував в основному трійки. А в дев'ятому класі постійно ходив в бібліотеку - там був комп'ютер, який мама відмовлялася йому купити. Хлопець зареєструвався в зараз забороненої в Україні соціальної мережі "Вконтакте", захопився панком і став відповідно одягатися - навішав на себе браслети. Мама цього не схвалила і пішла до класної керівниці, щоб запитати рада, як вчинити з сином. На що та порекомендувала купити йому комп'ютер, але проблем він не вирішив.

Як повідомляв "Апостроф", перед атакою на керченський політехнічний коледж Владислав Росляков переглядав відео зі стріляниною в різних школах.