RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Харкові померла відома журналістка: опубліковано фото

У вівторок, 30 жовтня, в Харкові померла журналістка Світлана Федоренко.

Про це повідомила її подруга Анна Самсонова.

"Світлану знали як талановиту журналістку-редактора дитячих програм на колишньому державному телеканалі ОТБ. Вона завжди була в гарному настрої і допомагала іншим. Ми тебе будемо пам'ятати завжди", - написала на своїй сторінці в фейсбуці Анна Самсонова.

За словами її колег, за більш ніж 10 років через руки Світлани Федоренко пройшли безліч дитячих колективів Харкова та області.

"Света, як педагог за освітою, мала особливий підхід до дітей. Іноді телекомпанія нагадувала філію школи або дитсадка. І Світлана якось з ними справлялася. Вчила з ними величезні тексти на півгодинні програми. Загалом, жодна телекомпанія міста, думаю, не могла б похвалитися такою кількістю дитячих програм і такою кількістю дитячих колективів, які могли презентувати свою творчість на область і місто", - згадує колега Світлани, Антоніна Абашнік.

Нагадаємо, що Світлана Федоренко майже два роки боролася з раком лівої нирки і метастазами клубової кістки. У Світлани залишилася дочка Анастасія, яка в 2017 році закінчила школу.

Як повідомляв "Апостроф", раніше помер знаковий український письменник Богдан Жолдак.