RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Під Києвом п'яний водій збив 10-річну дівчинку: опубліковано фото

У Київській області п'яний водій влаштував ДТП, в якому постраждала 10-річна дитина.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Аварія сталася в понеділок, 5 листопада, в селі Розкішна Ставищенського району. Як стало відомо, на пішохідному переході переходили дорогу мама з двома дочками дев'яти і десяти років. В цей час по дорозі їхав автомобіль ВАЗ 2108, який зачепив 10-річну дитину. Внаслідок ДТП дівчинка отримала травму ноги, лікарі, які прибули на місце надали їй першу медичну допомогу і повернули додому.

Винуватець аварії зник, але поліцейським вдалося його оперативно розшукати. Пізніше правоохоронці встановили, що 41-річний чоловіків знаходився за кермом в стані алкогольного сп'яніння. У його крові виявили 1,9 проміле. В ході опитування водій зізнався в скоєному.

Автомобіль порушника помістили на штрафмайданчик. А також за фактом ДТП порушили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) і частини 1 статті 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв "Апостроф", в Харкові правоохоронці під час виконання завдання збили жінку і намагалися втекти з місця події. Також в Києві на бульварі Тараса Шевченка автомобіль поліції збив пішохода, який виявився злодієм. У мережі опублікували відео інциденту.