RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Вчителька загинула в страшному ДТП під Рівним: фото, відео і всі подробиці

28 листопада, в селі Обарів Рівненського району сталося смертельне ДТП - водій легкового авто збив двох жінок, одна з яких померла.

Про це пише місцеве видання "РадіоТрек".

Як повідомив представник Нацполіціі області Антон Крук, повідомлення про смертельну дорожньо-транспортній пригоді на автодорозі "Устилуг-Луцьк-Рівне" надійшло в поліцію 28 листопада близько 17:20.

"За попередньою інформацією, водій автомобіля« Daewoo Lanos »в селі Обарів допустив наїзд на двох жінок, які перетинали проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу", - розповів він.

В результаті ДТП одна жінка від отриманих травм загинула на місці, інший - надають медичну допомогу.

За даними очевидців, водій автомобіля "Daewoo Lanos" не відразу зупинився. Припускають, що водій міг не побачити перехожих. Авто рухалося в напрямку Рівного.

За неофіційними даними загибла жінка була вчителькою.

Пізніше в поліції повідомили, що 60-річний житель збив 46-річну жительку селища Клевань, яка від отриманих травм загинула на місці події. A 58-річну жительку селища Оржів доставили до медзакладу Рівного.

Водій легковика за зовнішніми ознаками був тверезим. Він пояснив поліції, що не помітив пішоходів, адже ця ділянка дороги не висвітлюється.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, слідчі почали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у Христинівському районі Черкащини вночі дві вантажівки DAF зіткнулися "лоб у лоб": водій і пасажир однієї з них загинули на місці, кермувальник другої помер у машині "швидкої".