RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Вибух у Львові: з'явилися нові дані про стан постраждалих

Стан усіх постраждалих в результаті вибуху на різдвяному ярмарку в центрі Львова стабілізовано.

Про це заявив начальник управління охорони здоров'я Львівської міськради Володимир Зуб, повідомляє прес-служба ЛМР.

За даними міськради, на лікуванні в 8 міській клінічній лікарні знаходиться чотири людини. Двоє - чоловік і жінка 22-23 років - перебувають в опіковому відділенні, ще двоє - чоловік 50 років і жінка 23 років - в реанімації.

За словами Зуба, пацієнтка з реанімації протягом дня буде переведена у відділення, стан літнього чоловіка в реанімації важкий, але стабільний.

"Всі четверо отримують інтенсивну терапію, вчора вони були прооперовани на уражених ділянках", - додав він.

Як раніше повідомлялося, за інформацією Львівської ОДА, постраждали четверо львів'ян і житель Сколівського району Львівщини.

"У 25-річної львів'янки - термічний опік верхніх дихальних шляхів, опік обох верхніх кінцівок, опік обличчя 25%; у 51-річного львів'янина - термічний опік обличчя, опік спини, опік верхніх кінцівок 55%", у 23-річної львів'янки - термічний опік обличчя, опік верхніх і нижніх кінцівок 20% "; у 38-річного львів'янина - опік полум'ям 1-2 ст. 1% поверхні правої кисті", у 22-річного жителя Сколівського району - термічний опік обох верхніх кінцівок, опік обличчя, опік стегон 20%", - повідомили у Львівській ОДА.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", раніше правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом пожежі на різдвяному ярмарку в центрі Львова.