RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Як у Агати Крісті: в уряді прокоментували гучний скандал з травмою пасажирки потягу

Інцидент в поїзді Київ-Рахів з падінням полки на пасажирку, яка в результаті отримала важкі травми, до сих пір розслідується.

Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян в інтерв'ю "Радіо Свобода".

"Зараз цей випадок розслідується, у мене була окрема розмова з "Укрзалізницею" з цього приводу. Воно взагалі нагадує якісь такі події в "Східному експресі" (детективний роман письменниці Агати Крісті, - прим. ред.)", - зазначив Володимир Омелян.

Крім того, міністр стверджує, що розслідування гальмує і той факт, що другу ймовірно причетну до нещасного випадку жінку не вдається розшукати.

"Розслідування ще не завершене, тому що цю пасажирку, яка нібито впала, до сих пір знайти не можуть. І хто падав і чи падав взагалі, як це було - дуже дивно. Ну точно людина собі такі травми самостійно не могла нанести", - додав міністр.

Також Омелян попросив вибачення у жінки і її сім'ї. Він сподівається, що все вдасться чітко з'ясувати до кінця і "Укрзалізниця" "публічно заявить, що дійсно сталося".

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 22 грудня в поїзді "Київ-Пaс.-Рaхов" жінка отримала важкі трaвми після того, як на неї впала верхня полиця разом з пасажиром.